Đề bình chọn giờ Anh lớp 12 công tác mới lần 2

Đề chất vấn 1 huyết lần 2 lớp 12 môn giờ Anh tất cả đáp án dưới đây phía bên trong cỗ đề chất vấn 1 tiết lớp 12 môn giờ đồng hồ Anh năm 2019 - 2020 vày Tìm Đáp Án học hỏi và đăng thiết lập. Đề khám nghiệm môn tiếng Anh được chỉnh sửa bgiết hại văn bản bài học SGK tiếng Anh Unit 3 lớp 12, giờ Anh Unit 4 lớp 12. Mời thầy cô, quý phụ huynh và những em học viên tìm hiểu thêm.

Bạn đang xem: Bộ đề kiểm tra 1 tiết học kì 1 tiếng anh lớp 12 lần 2

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

1- A. cooks B. loves C. joins D. spends
2-A. appeared B. agreed C. laughed D. loved

Choose the word which is stressed differently from the rest.

3-A.attract B. person C. verbal D. signal
4-A.guitar B. travel C. respond D. kidding

Mark the letter A, B, C or D to lớn indicate the word(s) CLOSEST in meaning lớn the underlined word(s) in each of the following questions.

5. She got up late and rushed khổng lồ the bus stop.

A. came into

B. went leisurely

C. went quickly

D. dropped by

6. Billy, come & give me a hand with cooking.

A. help

B. prepared

C. be busy

D. attempt

Mark the letter A, B, C or D lớn indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to lớn the underlined word(s) in each of the following questions.

7. She denied having stolen the money.

A. avoided

B. admired

C. advised

D. admitted

8. Solar energy is not only plentiful and infinite but also clean & safe.

A. limited

B. unlimited

C. countable

D. inflexible

Choose the best answer A, B, C or D khổng lồ complete the sentences.

9. When I _______ up this morning, my roommate _______ already.

A. am waking / leaves

B. wake / has left

C. woke / had left

D. was waking / left

10.Every day John _________his plants .

A. water

B. waters

C. watered

D. is watering

11. When Carol _______ last night, I ______ my favorite show on television.

A. was calling / watched

B. called / have sầu watched

C. called / was watching

D. had called / watched

12.My students __________their homework yet.

A. haven’t finished

B. hasn’t finished

C. didn’t finish

D. don’t finish

13. You are old enough khổng lồ take _______ for what you have done.

A. responsible

B. responsibility

C. responsibly

D. irresponsible

14. She has worked in this company _____________.

A. two years ago

B. since two years

C. last year

D. for two years

15. Small children are often told that it is rude khổng lồ point _______ other people.

A. on

B. to

C. at

D. for

16.TOM: “ You look great in this new dress.” MARY – “________________.”

A. With pleasure

B. Not at all

C. Do not say anything about it

D.Many thanks. I am glad you lượt thích it

17.Tom asked me __________________

A. when did I arrive sầu here

B. when I arrive sầu here

C. when have sầu I arrived there

D. when I had arrived there

18.We _______ touch since we _______ school three years ago.

A. lost / have left

B. have sầu lost / leave

C. have sầu lost / left

D. were losing / had left

19. Be quiet! Someone ______ at the front door. I ______ it.

A. is knocking / will answer

B. knocks / am answering

C. has knocked / am going lớn answer

D. will knock / have answered

đôi mươi. She sent me a _______ letter thanking me for my invitation.

A. polite

B. politely

C. politeness

D. impoliteness

21. Jack: “I’m going to lớn take a five-day trip to lớn Rome.” Jill: “________”

A. The same to you.

B. Yes, let’s.

C. No, of course not.

D. Have sầu a good time.

Xem thêm: (Tổng Hơp)· Cách Chơi Xổ Số Điện Toán 123 Hiệu Quả, Cách Chơi Xổ Số Điện Toán 6X36

22. It is _______ not to say "Thank you" when you are given something.

A. small

B. rude

C. slight

D. formal

Choose the sentence which has the closest meaning to the original one.

23.I have sầu not met her for three years.

A. The last time I met her was three years ago.

B. It is three years when I will meet her.

C. I did not meet her three years ago.

D. During three years, I met her once.

24.Tom to lớn me: “You’d better take a rest”

A. Tom advised me would better take a rest

B. Tom advised me lớn take a rest

C. Tom asked me lớn take a rest

D. Tom asked me if I took a rest

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks in the following passage.

In Japan, politeness và good manners are very important and business meetings are very formal. Business cards are also important and they (25)_______these at the beginning of a meeting. They always look at them carefully, so you should vì the same as they might think you"re rude if you don"t. A lot of communication is non-verbal. They are very good listeners and may ask a lot of questions khổng lồ (26)______they understvà everything. In a conversation they wait longer before they reply than westerners do, so it"s important not lớn speak in those long pauses but khổng lồ wait for their reply. In their culture it"s rude khổng lồ ask direct questions or to say “No” or “I disagree”". In business, it takes a long time khổng lồ (27)______a decision because they have sầu to lớn ask everyone in the company. When they say “Yes”, it may mean “I understand”, not “I agree”, & when they smile, it might be because they don"t know (28)_______to say.

25. A. exchange B. change C. purchase D. barter
26. A. find B. notice C. kiểm tra D. identify
27. A. get B. make C. take D. gain
28. A. when B. what C. who D. that

Read the passage carefully & then choose the thành tựu A, B, C or D that best answers the question about the passage:

The nuclear family, consisting of a mother, father and their children, may be more an American igiảm giá than an American reality. Of course, the so-called traditional American family was always more varied than we has been led lớn believe sầu, reflecting the very different racial, ethnic, class & religious customs amuốn different American groups.

The most recent government statistics reveal that only about one third of all current American Families fit the traditional mold và another third consists of married couples who either have sầu no children or have none still living at trang chủ. Of the final one third, about 20 percent of the total number of American households are single people, usually women over sixty – five years of age. A small percentage, about 3 percent of the total, consist of unmarried people who choose lớn live sầu together; & the rest, about 7 percent are single, usually divorced parents, with at least one child. Today, these varied family types are typical, và therefore, normal. Apparently, many Americans are achieving supportive sầu relationship in family forms other than the traditional one.

29.With what topic is the passage mainly concerned?

A. The traditional American family

B. The nuclear family

C. The current American family

D. The igiảm giá family

30.The writer implies that ______________ .

A. there have always been a wide variety of family arrangement in the United Sates.

B. racial, ethnic, và religions groups have sầu preserved the traditional family structure.

C. the ikhuyễn mãi giảm giá American family is the best structure.

D. fewer married couples are having children.

31.The word “current” in line 5 could best be replaced by which of the following?

A. typical

B. present

C. perfect

D. traditional

32.According to lớn the passage, married couples whose children have grown or who have no children represent _____________.

A. 1/3 percent of households

B. trăng tròn percent of households

C. 7 percent of households

D. 3 percent of households

Listen to lớn the conservation và decide the statement are True or False

33. Maria has brown, curly hair.

34 . Maria và Catherine have sầu the same colour eyes.

35. Catherine’s nose and mouth look lượt thích Maria’s.

36. Catherine is taller than Maria.

Listen và complete the dialogue.

Kevin: Are your personalities the same?

Maria: No! We’re nothing lượt thích each other! Catherine’s much more (37)............... than me. She has lots of friends. I’m quieter. I prefer my own company. She’s bossier too. I suppose it’s because she’s older than me.

Kevin: You must have sầu some things in (38) ................

Maria: Well, we both lượt thích music, and the countryside, & we’re both (39)............... I suppose we have sầu those things in comtháng. What about you? Do you have a (40) .............or a sister?

Đáp án

1 - A

2-C

3-A

4- C

5- C

6 - A

7 - D

8 - A

9 - C

10 - B

11 - C

12 - A

13 - B

14 - D

15 - C

16 - D

17 - D

18 - C

19 - A

trăng tròn – A

21 - D

22 - B

23 - A

24 - B

25 - A

26 - C

27 - B

28 - B

29- C

30-A

31 - B

32 - A

33 - T

33 - F

34 - T

35 - F

Outgoing

common

Independent

brother

Trên đây là Đề chất vấn 45 phút môn giờ đồng hồ Anh lớp 12 số 2. Mời độc giả đọc thêm các tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 không giống như: Để học tập xuất sắc Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực con đường, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học tập kì 2 lớp 12,... được cập nhật thường xuyên trên Tìm Đáp Án.

Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *